LED's W/ Load Equalizer Issues - Honda Fury Forums: Honda Chopper Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 11-06-2012, 07:44 PM Thread Starter
Senior Member
 
Toadster's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Corona, CA
Posts: 724
LED's W/ Load Equalizer Issues

So I installed LED rear turn signals with a load equalizer and am having an issue. When the ignition is on and the motor is not running, both the signals work with the normal flash pattern. When I am riding the bike, the left blinker will work sometimes and the right once in a while, but most of the time it does not work at all. When I go to turn the right signal on with the brights on, I can see the bright indicator dim a little bit and it does not dim when I turn on the left signal. WTF is going on? Any suggestions?
Toadster is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 11-06-2012, 08:23 PM
Lifetime Member
 
StPeteAPB's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: St Pete, FL
Posts: 5,751
Sounds like a loose connection exposed by the vibration of the engine.


Sent from my iPhone using Motorcycle.com App

Once the owner of a beautiful 2010 Fury ...
September 2011 Fury of the Month
August 2012 Fury Photo of the Month
... I now have a bad-ass 2013 Stateline.
StPeteAPB is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 11-06-2012, 09:27 PM
Senior Member
 
EvoMotors's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Hallandale Beach, Florida
Posts: 2,293
Did you connect load equalizer on the positive or ground wire?
EvoMotors is offline  
post #4 of 6 (permalink) Old 11-06-2012, 09:44 PM
Super Moderator
 
Dave Maher's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Boston, MA
Posts: 4,051
Send a message via AIM to Dave Maher
Save yourself the headache and get rid of the load equalizers and buy the proper led flasher.
Big Bike Parts Part Number: 13-306 - Direct Line Parts

Life is good!
Dave Maher is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 11-06-2012, 09:49 PM
Senior Member
 
EvoMotors's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Hallandale Beach, Florida
Posts: 2,293
Quote:
Originally Posted by Dave Maher View Post
Save yourself the headache and get rid of the load equalizers and buy the proper led flasher.
Big Bike Parts Part Number: 13-306 - Direct Line Parts
That's what I did a while ago and I'm very happy with it!
EvoMotors is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 11-06-2012, 11:03 PM Thread Starter
Senior Member
 
Toadster's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Corona, CA
Posts: 724
Quote:
Originally Posted by EvoMotors View Post
Did you connect load equalizer on the positive or ground wire?
There were two wires that connect to the left and right respectively, and a ground that I connected to both grounds on the signals.


Sent from my iPhone using MO Free
Toadster is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Fury Forums: Honda Chopper Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome