need some help please - Honda Fury Forums: Honda Chopper Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 11 (permalink) Old 12-08-2012, 08:11 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 59
need some help please

i bought some kurykan silver built leds front and rear . when i first wired them up they worked fine now my rear will not flash .i had the big bike parts flasher relay installed when i first wired everything up.now that ive went out to recheck everything none of them worked.i just switched back to the stock flasher relay and check all fuses every fuse is good and now the fronts will work but not the back unless you take a hot wire tester and stick it to the positive side of the connector and they will flash.i dont understand.
fury2012 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 11 (permalink) Old 12-08-2012, 08:26 PM
Senior Member
 
Nite Fury's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: TEXAS, AUSTIN area
Posts: 716
You could have a bad relay, bad conection somewhere, the wires could be reversed, or poor ground. I ran into that problem when I put after market signals on the front and it was a bad relay. I went through 2 relays before it worked. I try to stay away from china made relays and other electronics because of that.
Nite Fury is online now  
post #3 of 11 (permalink) Old 12-08-2012, 10:05 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 59
i have the everyone suggested big bike parts.they wont even work with the stock relay in . i checked all the grounds they are good
fury2012 is offline  
post #4 of 11 (permalink) Old 12-08-2012, 10:53 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 59
the front signals will work with the stock flasher but not the rear signals
fury2012 is offline  
post #5 of 11 (permalink) Old 12-09-2012, 08:20 AM
Senior Member
 
DaveRed's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Barrie/Ont
Posts: 5,331
I had an issue with the stock relay connector , where the pins weakened after putting after market relay in.
Make sure the contacts are tight.


Sent from my iPhone using Motorcycle.com App
DaveRed is online now  
post #6 of 11 (permalink) Old 12-09-2012, 09:33 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 59
ok i will try that
fury2012 is offline  
post #7 of 11 (permalink) Old 12-09-2012, 10:01 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 59
the fronts will work with the factory flasher in but the rear will for a split second.unless u take a hot wire test and stick it on the hot wire then the rear will work.none of them will work with the big brake parts flasher in
fury2012 is offline  
post #8 of 11 (permalink) Old 12-09-2012, 10:49 AM
Senior Member
 
DaveRed's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Barrie/Ont
Posts: 5,331
U could hook up your old signals and if they work , u prove the circuitry , then you have probably the need for resistors .


Sent from my iPhone using Motorcycle.com App
DaveRed is online now  
post #9 of 11 (permalink) Old 12-09-2012, 04:32 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 59
finally got them to work . i do have another question are stock rear turns are 2 wire the kurykan are 3 wire i know the 3rd wire is for running light .but the other day i talk to a kurykan tech and he said u can still hook the running light wire to the turn signal wire and everything well still work and thats the way i did it but on the direction it says u dont have to hook the running light wire if ur running them on the rear.so will i hurt the lights having the running lights hooked to the turn signal wire also.
fury2012 is offline  
post #10 of 11 (permalink) Old 12-09-2012, 04:49 PM
Senior Member
 
DaveRed's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Barrie/Ont
Posts: 5,331
Why don't u connect the run light wire from the brake/run connector (3 wire connector) to Ur new signals and have them operate as run/turn



Sent from my iPhone using Motorcycle.com App
DaveRed is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Fury Forums: Honda Chopper Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome