Still Slow & No Pictures Showing Up - Honda Fury Forums: Honda Chopper Forum
 193Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 141 (permalink) Old 09-04-2018, 08:31 PM Thread Starter
Senior Member
 
macxpert's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Northern Beaches of Sydney NSW Australia
Posts: 4,929
Garage
Still Slow & No Pictures Showing Up

Took three attempts to get the site to load this morning and once it loaded it still runs super slow. Don't even think about photos. Things are so stuffed up the politicians must be running the joint. Well over two months and counting.
LONER, Kbuskill, clik and 2 others like this.

macxpert is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 141 (permalink) Old 09-05-2018, 01:26 PM
Senior Member
 
WI_Hedgehog's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Milwaukee, WI
Posts: 2,400
WI_Hedgehog is online now  
post #3 of 141 (permalink) Old 09-06-2018, 02:12 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 355
Quote:
Originally Posted by macxpert View Post
Took three attempts to get the site to load this morning and once it loaded it still runs super slow. Don't even think about photos. Things are so stuffed up the politicians must be running the joint. Well over two months and counting.
Escalated the slowness issue into the doc.
Do you hang on anything when you're loading?
There should be a link/text showing up on the bottom left corner of the site.

Sorry for the inconvenience,

Ed

If you need Admin assistance, please post here:
https://www.furyforums.com/forum/fury...help-feedback/
Administrator is offline  
 
post #4 of 141 (permalink) Old 09-07-2018, 07:43 AM
Senior Member
 
460brevill's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Farmville Va.
Posts: 13,214
Garage
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by macxpert View Post
Took three attempts to get the site to load this morning and once it loaded it still runs super slow. Don't even think about photos. Things are so stuffed up the politicians must be running the joint. Well over two months and counting.
I'm tired of the whole mess.: angryface:
LONER, Kbuskill and WI_Hedgehog like this.


Salty Hog was here on his Springer Fury and still here.
460brevill is offline  
post #5 of 141 (permalink) Old 09-07-2018, 11:02 AM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 355
Quote:
Originally Posted by 460brevill View Post
I'm tired of the whole mess.: angryface:
Can you provide answers to the questions Ed asked so we can investigate the issues?

- JB

If you need Admin assistance, please post here:
https://www.furyforums.com/forum/fury...help-feedback/
Administrator is offline  
post #6 of 141 (permalink) Old 09-07-2018, 11:02 AM
Senior Member
 
BakoFury's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 2,281
Garage
Send a message via Yahoo to BakoFury
Doubt it's related, since 'recent discussions' and other updates are sketchy anyway. But I posted a new thread yesterday, and it still isn't showing up in the 'new post' sections.
WI_Hedgehog likes this.

Insert clever phrase here that will garner respect and love.

Fury Nation Map
BakoFury is offline  
post #7 of 141 (permalink) Old 09-07-2018, 11:28 AM
Senior Member
 
WI_Hedgehog's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Milwaukee, WI
Posts: 2,400
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Escalated the slowness issue into the doc.
Do you hang on anything when you're loading?
There should be a link/text showing up on the bottom left corner of the site.

Sorry for the inconvenience,

Ed
On 09/06/2018 doing anything on FuryForums
1.) was painfully slow,
2.) on any device,
3.) used throughout the day.

a.) The forum was reasonably fast on surrounding days (09/05 & 09/07).
b.) The Personal Computers and phones had no received updates between 09/05 & 09/07.
c.) The Personal Computers and phones worked fine with other sites.

The problem is with the forum servers.

The status bar shows slowness is in loading items from FuryForums.com and Google.com. Because of the way the site is scripted everything hangs until the page is mostly loaded and the browser can render the layout (then fill in the placeholders such as ads and images).

Not sure what the link/text showing up on the bottom left corner of the site is referring to. Maybe you could post a picture.
Goat, LONER, Will'sFury and 1 others like this.

-Sir Ironass
(Fury Nation map)(msg BakoFury your zipcode for add)
(Ginz Choppers - excellent service & prices)
WI_Hedgehog is online now  
post #8 of 141 (permalink) Old 09-07-2018, 12:53 PM
Senior Member
 
Kbuskill's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: N. Florida
Posts: 5,772
Quote:
Originally Posted by WI_Hedgehog View Post
On 09/06/2018 doing anything on FuryForums
1.) was painfully slow,
2.) on any device,
3.) used throughout the day.

a.) The forum was reasonably fast on surrounding days (09/05 & 09/07).
b.) The Personal Computers and phones had no received updates between 09/05 & 09/07.
c.) The Personal Computers and phones worked fine with other sites.

The problem is with the forum servers.

The status bar shows slowness is in loading items from FuryForums.com and Google.com. Because of the way the site is scripted everything hangs until the page is mostly loaded and the browser can render the layout (then fill in the placeholders such as ads and images).

Not sure what the link/text showing up on the bottom left corner of the site is referring to. Maybe you could post a picture.
LMAO!!!!

Not likely.... lol
Goat, Hillzz, TheBeard and 1 others like this.


(Grandmaster of the Re-Flash Posse)
High Performance ECU Reflash Thread
Kbuskill is online now  
post #9 of 141 (permalink) Old 09-07-2018, 01:46 PM
Senior Member
 
Rope's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Cedar Hills Utard (Utah)
Posts: 3,346
Garage
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Can you provide answers to the questions Ed asked so we can investigate the issues?

- JB
Should we assume the site doesn't load slowly for you and attaching photos is not an issue? If so, what's your secret??
Goat, macxpert, LONER and 2 others like this.

Ride it like you stole it!
Rope is online now  
post #10 of 141 (permalink) Old 09-07-2018, 05:43 PM Thread Starter
Senior Member
 
macxpert's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Northern Beaches of Sydney NSW Australia
Posts: 4,929
Garage
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Can you provide answers to the questions Ed asked so we can investigate the issues?

- JB
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Escalated the slowness issue into the doc.
Do you hang on anything when you're loading?
There should be a link/text showing up on the bottom left corner of the site.

Sorry for the inconvenience,

Ed

No link shows up. The status bar just says "waiting for fury forums" or words to that effect

Investigate & escalate, you guys sure sound like a bunch of outsourced "IT help". I'm surprised you don't say your SLA only requires you to fix a fault once it has been a problem for six months. I'd like to remind you that half of our members are IT guys so we can see straight through the excuses.
Goat, LONER, Rope and 2 others like this.

macxpert is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Fury Forums: Honda Chopper Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome