Cześć wszystkim, w końcu zabrałem się za opublikowanie mojej furii po tym, jak przyszły moje rury.
Duża pomoc od @Furi15 z niestandardowym mocowaniem prędkościomierza.
Mam nadzieję, że wam się spodoba to, co mam, ponieważ wciąż pracuję nad kilkoma rzeczami, aby uczynić ją całkowicie moją własnością.
Zamierzam pomalować chromowane osłony silnika na czarno.
Jeśli macie jakieś pytania lub chcecie linki do kierunkowskazów lub czegokolwiek innego, czego użyłem, dajcie znać.
Moje kierownice to 6-calowe Z-bary od TJ brutal customs, pasujące do Hondy Shadow Sabre 2006 z czarnymi riserami TC BROS 2" .
Wydech to rury Freedom Performance sharp curve radius.
Kontroler EFI wkrótce.
Sam pomalowałem obudowę reflektora.
Mocowanie tablicy rejestracyjnej pasuje do Hondy Shadow Sabre 1100 '06 od Blue Collar Bobbers. Zamontowałem ją do ramy.
Światło stopu to obudowa 3-funkcyjna do przyczep i ma w niej żarówkę LED 1157.
Z Autozone/NAPA
Moje zaciski kierunkowskazów są do rur UTV/ATV, ponieważ nasze widelce są ogromne.
Duża pomoc od @Furi15 z niestandardowym mocowaniem prędkościomierza.
Mam nadzieję, że wam się spodoba to, co mam, ponieważ wciąż pracuję nad kilkoma rzeczami, aby uczynić ją całkowicie moją własnością.
Zamierzam pomalować chromowane osłony silnika na czarno.
Jeśli macie jakieś pytania lub chcecie linki do kierunkowskazów lub czegokolwiek innego, czego użyłem, dajcie znać.
Moje kierownice to 6-calowe Z-bary od TJ brutal customs, pasujące do Hondy Shadow Sabre 2006 z czarnymi riserami TC BROS 2" .
Wydech to rury Freedom Performance sharp curve radius.
Kontroler EFI wkrótce.
Sam pomalowałem obudowę reflektora.
Mocowanie tablicy rejestracyjnej pasuje do Hondy Shadow Sabre 1100 '06 od Blue Collar Bobbers. Zamontowałem ją do ramy.
Światło stopu to obudowa 3-funkcyjna do przyczep i ma w niej żarówkę LED 1157.
Z Autozone/NAPA
Moje zaciski kierunkowskazów są do rur UTV/ATV, ponieważ nasze widelce są ogromne.